Gled deg til i sommer!

Metrologoene spår et fantastisk sommevær i år, så da er det bare å glede seg til sommeren. Det er få ting som slår en norsk sommer, den er både lys og mild, for ikke å snakke om svært så etterlengtet. Å henge ved vannet, spise is, høre på radio, pille rekker, fiske krabber og være sammen med venner, er alle ting som hører den norske sommeren til. Det er med andre ikke vanskelig å fylle lange, norske sommerdager med morsomme og avslappende aktiviteter. Det er nesten synd å dra på ferie til utlandet på sommeren, da det er den vakreste tiden her hjemme.

Pass på dette i sommervaren

Et blomsterhav av solsikker

Selv hvor fantastisk den norske sommeren er, er det likevel noen ting man burde passe på slik at den ikke blir ødelagt av ting som enkelt kunne ha vært unngått. Er du på en hytte bør du for eksempel alltid sjekke deg for flått, før du går og legger deg. Et annet godt tips er å alltid skifte ut av vått badetøy så fort du er ferdig med å både, på den måten slipper du en lei Urinveisinfeksjon som fort kan sette en demper på ferien. En siste ting å huske på er reiseforsikring, den er nemlig like viktig om du reiser i Norge som i utlandet.

Vær turist i eget land

Mange sydenturer nærmer seg utsolgt, men det kan være like fint å være turist i eget land. Til og med det å være turist i egen by er et undervurdert ferie-alternativ. Norge er fantastisk om sommeren, og ferier man hjemme får man tid til alle de aktivitetene man ikke får tid til i en hektisk hverdag. Man kan sitte på fantastiske uteservering med et glass vin i hånda, sykle til den nærmeste badeplassen eller grille med venner – bare for å nevne noe.