5 ting mange glemmer å ta med på festival

Det finnes mange lister på nett, blant annet på våre sider over hva man skal huske å ta med på diverse musikkfestivaler, men enkelte meget viktige gjenstander blir ofte ikke nevnt. Derfor skal vi liste opp disse elementære gjenstandene i nettopp denne artikkelen.

Våtservietter

Våtservietter er det første jeg pakker ned når jeg gjør klar tingene mine til en festival. Jeg elsker å være ren og våtservietter er alltid nyttige. Du kan bruke dem om morgenen til å tørke av ansiktet når køen utenfor vasken er for lang, eller du kan bruke dem til å tørke deg etter toalettbesøk.

Håndklær

Å ta med egne deilige håndklær er en lifesaver hvis du skal bo i telt eller campingvogn under en festival. Håndkledet kan naturligvis brukes når du dusjer og gjør deg klar til kveldens konserter, men det kan også komme til for nytte for eksempel når du skal legge deg tilbake i teltet etter en regntung kveld foran scenen.

Ekstra par sko

Generelt råder vi deg til å ikke ha med for mye unødvendige saker, og sånn sett kan et ekstra par sko høres litt overflødig ut, men hvis værmeldingen tilsier at det blir mye vått vær i sikte de dagene du skal på festival, så kan et ekstra par tørre sko være meget behagelig.

Et par søppelposer

Søppelposer vil alltid komme godt med for å holde campingplassen din ren. Du kan også bruke dem til å legge de skitne klærne dine i, slik at de ikke blander seg med de rene klærne.

Godt humør

Sist, men ikke minst, vil vi bare oppfordre dere til å ikke stresse med pakkingen og se frem til noen minneverdige dager på festival!